
Malzemeler
Piliç Göğüs 200 Gr Sıvı yag 15 Gr Paprika biber 120 Gr Tuz 5 Gr Kuru Soğan 1 adet SOSU: Demuglas sos 1 kepçe Sivri Biber 1 adet Meksika fasulyesi 30 Gr Domates 1 adet Kırmızı pul biber 5 Gr Tereyagı 20 Gr Tarif
Piliç göğüslerinin yağ ve derilerini temizleyip sıvı yağ kırmızı toz biber ekip bekletin Paprikaların çekirdeklerini çıkarıp ince uzun doğrayın soganı piyazlık doğrayıp az tuz atıp bekletin sivri biberi domatesi soyup dograyın. PİŞİRME Tavaya tereyağı koyup eritin soğanları ilave edip kavurun paprika biberleri sivri biberi ve Meksika fasulyesini ilave edip 1 kepçe su koyup kaynatın suyunu çekeceğine yakın Kırmızı pul biber ve tuzunu ilave edip önceden ısıttığınız fajıta tabağına boşaltın *piliç gögüsü ızgarada pişirseniz çok lezzetli olacaktır isterseniz tavada da pişirebilirsiniz. Izgarada pişirdiğiniz etleri altı parçaya bölünüz. bir kepçe demiglas sosla kaynatıp Fajıta tabağının üzerine dizerek önceden hazırladığınız fajıta garnitürü ile servis edebilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder
Yorumlarınızda lütfen Türkçe ' yi güzel kullanınız.
Bilgili Yayın Yönetimi...
Dikkat ! : Küfür yada uygunsuz içerik içeren yorumlar yasaktır.Bu tür yorumlar site yönetimi tarafından tespit edilip silinmektedir.Fakat gözden kaçan yorumları ctn@turk.tc veya tospmailbomber@gmail.com adreslerinden bizlere iletebilirsiniz.