27 Haziran 2014 Cuma

Malzemeler
3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 2 adet çarliston biberi (doğranmış) 1 adet salçalık kırmızı biber (doğranmış) 500gr. kuşbaşı tavuk göğsü 3 diş sarımsak (ince kıyılmış) 2 adet havuç (küp doğranmış) 250gr. mantar (doğranmış) 1 yemek kaşığı salça tuz, karabiber, kekik sıcak su
Tarif
Soğanı yemeklik doğrayıp geniş ve yayvan bir tencerede yağla kavurun. Doğranmış yeşil ve kırmızı biberleri ilave edip kavurmaya devam edin. Kuşbaşı tavuk etinide ortadan yüksek ateşte suyunu çekinceye kadar kavurun. Sırasıyla küp havuç, mantar, sarımsak ve en son salçayı tek tek ilave edip kavurun. Baharatlarıda ilave edip karıştırdıktan sonra yarım bardağa yakın sıcak su ilave edip kapağını kapatın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda lütfen Türkçe ' yi güzel kullanınız.

Bilgili Yayın Yönetimi...

Dikkat ! : Küfür yada uygunsuz içerik içeren yorumlar yasaktır.Bu tür yorumlar site yönetimi tarafından tespit edilip silinmektedir.Fakat gözden kaçan yorumları ctn@turk.tc veya tospmailbomber@gmail.com adreslerinden bizlere iletebilirsiniz.